Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Anders Blichfeldt
Venteliste

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2019

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage. I julen 2019 bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som der også bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen

Pladser: Nummererede siddepladser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-12-2019, kl. 20:00

Ugedag Torsdag
Holdnr194578
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

12-12-2019 Torsdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Spilledato & tid: 12. december 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45) Pladser: Nummererede siddepladser.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.