Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Venteliste

Julekoncert med DRs Pigekor

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

DR Pigekoret er med årene blevet et stort tilløbsstykke og en årlig juletradition for mange.
Koncerten har siden 1938, hvor koret opstod, været korets årlige højdepunkt. Hvert år træder koret ind i juletraditionerne med lige stor nysgerrighed og kærlighed til de gamle julesange og traditioner. Også i år forvandles koncertsalen til fortryllende julelandskab, hvor tonerne af jul klinger på tværs af alle tider og aldre. Inden koncerten nyder vi en let forfriskning med en sandwich og et glas vin.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-12-2019, kl. 11:40

Ugedag Søndag
Holdnr923583
Adresse DRs koncerthus
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

15-12-2019 Søndag 11:40  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet starter med en sandwich og 1 glas vin før vi hører årets julekoncert med DRs Pigekor. AOFs arrangør, Pia Mengel, omdeler endvidere en folder om DRs Koncerthus, som hun har udarbejdet for AOF. Bemærk indgang fra Ørestads Boulevard 13, 2300 Kbh.S. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.