Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Venteliste

Snedronningen og Tivolis julemarked

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Man bliver helt varm om hjertet, når både Dronning Margrethe, Oh Land og koreografen Yuri Possokhov fortolker H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen. Med over 40 dansere, balletbørn og levende musik i Tivolis Koncertsal møder vi en poetisk fortælling for hele familien.
Vi oplever en helt ny fortolkning af H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen, der handler om Gerda, Kay og det knuste glasspejl, fortalt gennem ballet, musik og sang. I pausen nyder vi lidt godt til ganen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-12-2019, kl. 13:00

Ugedag Søndag
Holdnr923603
Adresse Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V
LokaleHovedindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

08-12-2019 Søndag 13:00  -  15:45

Faktaoplysning

Målgruppe Familier
Bemærk Arrangementet omfatter entré til Tivoli, gode billetter til balletten Snedronningen samt en drik i pausen. Børn og unge under 25 år får rabat på 50 kr. - Kontakt kontoret.. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.