Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Peer Kaae
Ledige pladser

Hele historien om Axel Strøbye

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Axel Strøbye var en af Danmarks største skuespillere. Han nåede det hele fra legendariske roller i Olsen-banden og Matador til det store klassiske repertoire på Det Kongelige Teater. Men bag facaden var den sprudlende og komiske skuespiller et angstpræget menneske.
Han var tvilling, og forældrene, der forbød ham at blive skuespiller, gjorde i barndommen stor forskel på ham og broren. Men Axel snød dem alle og gik i hemmelighed til optagelsesprøve på Det Kongelige Teaters elevskole - og kom ind. Ved siden af sine store præstationer på filmlærredet og på scenen levede Axel Strøbye først i et stormfuldt ægteskab med Lone Hertz, som han fik den hjerneskadede søn Tomas med, og i de senere år med en dominerende og manipulerende Hanne Borchsenius. Hør hele historien om Axel Strøbyes spændende og dramatiske liv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr200405
Adresse Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

25-03-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser