Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Peer Kaae
Ledige pladser

Hele historien om Karl Stegger

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Karl Stegger var stor og rund, men på film spillede han ”den lille mand”. Den rolle havde han lært af livet, opvokset som han var på bunden af det danske samfund. Faren skred, inden sønnen var født, moren døde tidligt. 10 år gammel måtte Karl lære tilværelsens ubarmhjertighed at kende, alene i verden på et børnehjem lidt uden for Aarhus. 
Peer Kaaes foredrag er historien om dansk films ydmyge arbejderhelt. Skuespilleren, der kom fra ingenting og kæmpede sig til en plads i en verden, hvor en klodset figur med håndbajer og tung jysk accent var hverdagskost. 
Foredraget er også fuld af muntre anekdoter, fra dengang dansk film var fuld af farverige originaler som Dirch, Ove Sprogøe og Jens Okking. Med 160 film på 30 år var Karl Stegger tidens mest benyttede ”fjæs”, som han selv sagde med stolthed. Han blev en levende legende, både på lærredet og på optagelserne, hvor han var kendt for sit snorlige skuespil – og sin hang til jydewhist.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-02-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr200404
Adresse Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

10-02-2020 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser