Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Signe Wenneberg
Ledige pladser

Signe Wenneberg: Verdensmål og hverdagsmål

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

- ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget!

Den optimistiske klimaaktivist og forfatter Signe Wenneberg vil fortælle om både det store men også det hverdagsaktivistiske perspektiv.

Hvad kan du selv kan gøre for at leve klimavenligt? Der bliver ingen løftede pegefingre, men masser af praktiske og håndgribelige råd. Vi skal bl.a. høre om hverdagsaktivisme i forhold til dyrevelfærd, husbyggeri, genanvendelse af tøj samt kompostering, køkkenhave og madspild - Signe vil derfor også indvie os i, hvordan man "skralder mad"!

I det helt store perspektiv retter Signes foredrag fokus på globale målsætninger, og her vil Signe komme ind på en del af de 17 vigtige verdensmål - klimakrisen kender ingen grænser!

Det vil være muligt at købe nogle af Signes bøger - bl.a. Grønne Hverdagstips, som dette foredrag tager udgangspunkt i. Læs mere på www.signewenneberg.dk..

Foredraget afholdes i området ved Espresso House.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-03-2020, kl. 19:30

Ugedag Onsdag
Holdnr206501
Adresse ROs Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde
LokaleInfo i kursusbeskr.
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

18-03-2020 Onsdag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.