Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Dorthe Elsebet Larsen
Ledige pladser

Intim koncert - sopran Dorthe Elsebet Larsen

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Dejlig koncert med sopranen Dorthe Elsebet Larsen.
Der venter en pragtfuld aften fuld af smukke, inderlige, festlige og fornøjelige sange og arier, og kunstneren fortæller om sit liv og sangene undervejs.
Dorthe Elsebet er uddannet fra Det kgl Teater/Operaen og er kendt for sin smukke stemme og alsidige, humørfyldte optræden. Ved denne koncert kan man købe Dorthe Elsebets CD'er, med dejlige danske sange, wienermusik, opera, operette og musicals.
Dorthe Elsebet Larsen er uddannet som solist fra Operaen/Det kongelige Teater, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, samt Mozarteum i Salzburg. Vandt i 2001 en international sangkonkurrence i Italien. Dorthe Elsebet har som solist optrådt for flere millioner mennesker i over 3000 forestillinger, klassiske lied - og orkesterkoncerter, musikalske underholdningsshows og recitals. Har indspillet flere cder, og modtaget flere priser. Synger i dag som freelance, og har de senere år sunget shows i udlandet bla. i Esslingen, Heidenheim, Berlin, Paris, Gran Canaria og Mallorca.
Dorthe Elsebet har i over 30 år optrådt som operasolist i ind- og udland for flere millioner mennesker i over 3000 forestillinger, klassiske lied - og orkesterkoncerter og operaunderholdningsshows
I 2015 lancerede Dorthe Elsebet Larsen Solrød Opera med stor succes. Solrød Opera præsenterer koncerter med professionelle klassiske musikere, operasangere og jazz og der er nu blevet skabt et kulturelt centrum i Solrød hvor den klassiske kultur kan trives.
Kaffe mv. kan købes hos Bekkers Kaffebar.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr201050
Adresse Bekkers Kaffebar
Tune Center 5 C
4030 Tune
LokaleKaffebaren
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

21-10-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Kaffe mv. kan købes hos Bekkers Kaffebar inden koncertens start kl. 19.00.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.