Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Cathrine Widunok Wichmand
Ledige pladser

Livet som influencer

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Hver dag jeg tænder for radioen, hører jeg en ny trist historie. Om skovbrande, uddøende arter og vandstigninger. Det er så overvældende, at jeg hurtigt taber min retning, for hvad kan jeg egentlig gøre? "Jeg er jo bare mig".
Jeg har i årevis gjort det, jeg troede var rigeligt: spist primært vegetarisk, sorteret mit skrald, købt sparepærer. Så jeg har længe bildt mig selv ind, at jeg var meget godt med. Det går godt, men kan det gå endnu bedre? Ja!
Derfor startede jeg #miljømandag på instagram, for jeg havde brug for små gode, grønne tips, der kunne skabe nye forandringer og skubbe på mine egne vaner. Kan jeg gøre det smartere? Ja! Hver mandag deler jeg mine følgeres små fif fra hverdagen, så vi kan sprede ringe i vandet. Det er de små skridt som pludselig bliver til kvantespring, når vi er helt klar til dem. Det handler om at ændre sit mindset lidt, dag for dag, uden at tabe pulsen.
Og min store motivator er min dreng. Ét var at opleve, at vi, to unge, sunde mennesker, måtte i fertilitetsbehandling trods topform. Hvad er det vores verden er fyldt med, siden vi ikke kan få børn af os selv? Det næste var at få vores dreng i armene, hvor den vildeste beskyttertrang væltede frem i os. I mig. Hvad er det for en verden, han skal vokse op i? Hvad kan jeg gøre for at beskytte ham?
Vi har brug for at føle, at vi gør noget, at vi løfter i flok og i det dukker også et kæmpe fællesskab op. Og dét fællesskab kan flytte bjerge.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-09-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr200431
Adresse Glostrup Bibliotek
Kildevældets Allé 5
2600 Glostrup
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

17-09-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.