Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Laurids Mikaelsen
Ledige pladser

Silkevejene

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Af hensyn til Kinas interne udvikling, navnlig økonomisk udvikling af Vestkina og det centrale Kina, har Kina sat et kæmpeprojekt i søen, nemlig en moderne version af Silkevejen. Silkevejen har flere formål, nemlig, for det første, at give et boost til Kinas udenrigshandel. Silkevejen tjener også et politisk formål, nemlig at stadigt flere lande i Stillehavsområdet, Centralasien og Afrika vender sig imod Kina, og altså væk fra Vesten og væk fra isolation og armod. Endelig er der et strategisk og sikkerhedspolitisk formål, nemlig at Kina omlægger handelsveje fra søveje til tog- og vejruter. USA kan i dag blokere vigtige kinesiske handelsruter over havene. Projektet kaldes også "Belt and Road"-projektet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr2018031
Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
LokaleRådhuscafeen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

19-03-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Foredragsholderen er fhv. ambassadør i Kina, Polen og Litauen, fhv. ministerråd i USA., foredragsholder og forfatter.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.