Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Foredragsholder Foredragsholder
Ledige pladser

Bevægelse

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Da Susse Wold for 10 år siden skrev bogen Fremkaldt, havde hun stor fornøjelse af, at komme rundt i landet og fortælle om sin bog. Det har været godt at blive "fremkaldt", men et fast billede er ikke levende.
I et univers som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget som er statisk. Derfor er bevægelse og forandring så vigtig, for man bliver altid belønnet med ny viden og udvikling.
Nu har Susse Wold skrevet en ny bog, som hun har kaldt Bevægelse. Den vil hun glæde sig til at fortælle om. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor hun bliver følelsesmæssigt berørt af de ting hun møder, og den fysiske mening, hvor hun bevæger sig ud i verden og oplever ting, som lærer hende noget om egen mulighed for konstant forandring.
Bogen er en fortælling om, hvad hun har lært af de mennesker hun har mødt, og de
ting hun har oplevet. På teateret som i livet gælder det om at svare, når ens stikord falder. Livet har givet Susse Wold mange fristende stikord, og hun har svaret på mange af dem. Alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter. Om Susse Wold er i en sweat lodge på Hawaii, med en Shaman, eller om hun er til et AA møde, om hun optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om hun ligger på hjerteafdelingen på Riget, om hun sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver - eller om hun går på den røde løber i Cannes til filmfestival. Alle oplevelser har lært Susse Wold at se gaven i selv de mest umulige situationer.
Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Tårnby Hovedbibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-10-2020, kl. 19:30

Ugedag Torsdag
Holdnr201224
Adresse Hovedbiblioteket
Kamillevej 10
2770 Kastrup
LokaleRotunden, Udlånet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

01-10-2020 Torsdag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Bevægelse

Ledige pladser
Pris i DKK 2.435,00
Tirsdag 15-09-2020, kl. 09:30-11:10 AOF Nordsjælland Lis Greenfort