Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Anne Nørkjær Bang
Ledige pladser

Modeskaberen Margit Brandt

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Op gennem 60'erne og 70'erne satte især én kvinde sit præg på dansk mode og livsstil for en hel generation: Margit Brandt. I dette foredrag fortæller forfatteren til bogen "Modeskaber", den første biografi om den danske stjernedesigner Margit Brandt, i ord, beklædning og billeder den utrolige historie om den unge, skrædderuddannede kvinde, der kom i lære hos Pierre Balmain og Louis Féraud i Paris og vendte hjem og skabte et designimperium i eget navn, som i raketfart skød den lidt træge danske modeverden ind i en ny tid præget af ungdoms- og forbrugerkultur og internationalt udsyn. Margit Brandt blev i 1970'erne regnet blandt verdens mest anerkendte modeskabere, og ægteparret Brandt levede et celebert jetset-liv, ikke mindst i miljøet omkring den berømte New York-klub Studio 54, hvor de hang ud med berømtheder som Andy Warhol, Mick Jagger og Jack Nicholson. Men historien om Margit Brandt er ikke kun en solstrålehistorie. Det er også en farverig, kontrastfyldt fortælling om successen og dens pris.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr2018143
Adresse Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup
LokaleØregårdssalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

19-03-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Oplægsholderen er Anne Nørkjær Bang, som er journalist og har skrevet bogen Modeskaber om Margit Brandts karrierre

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.