Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Henrik Qvist
Venteliste

Natur- og dyrefoto - begyndere/let øvede

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Naturen er flot i foråret. I dette farverige landskab er der masser af motivmuligheder. Der er et rigt dyreliv på og omkring Grantoftegård. I løbet dagen vil vi gennemgå, hvordan du får øje for motiverne i naturen og samtidig får styr på teknikken i kameraet. Du vil lære at udnytte lyset, komposition og perspektiv, dybdeskarphed, farvevalg, eksponeringsteknikker og dine forskellige "program"-muligheder i netop dit kamera. Du får masser af hjælp til at udnytte dit eget kamera fuldt ud. Vi gennemgår nogle små opgaver i praksis i løbet af dagen.
Det praktiske:
Medbring dit eget opladede spejlreflekskamera, gerne et stativ og evt. ekstra objektiver (vidvinkel, normal og tele). Praktisk påklædning og en lille madpakke med drikkelse. (Grantoftegård har dog en Café, der er åben)

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-08-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr7206003
Adresse Lautruphøj 5-7, 2. sal
Lautruphøj 5-7, 2. sal
2750 Ballerup
LokaleLokale 1
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

29-08-2020 Lørdag 10:00  -  15:20

Faktaoplysning

Bemærk Det praktiske: Medbring dit eget opladede spejlreflekskamera, gerne et stativ og evt. ekstra objektiver (vidvinkel, normal og tele). Praktisk påklædning og en lille madpakke med drikkelse. (Grantoftegård har dog en Café, der er åben)

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.