Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Henrik Qvist
Venteliste

Digital billedredigering - grundkursus

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Lær at billedredigere med Adobe Ligthroom og Photoshop, men også med nogle af gratis-programmerne såsom Google Fotos. Vi gennemgår grundprincipperne i billedredigering og kommer ind på raw-format, kurver, hvidbalance, toner, farvemætning, beskæring, eksponering og histogram. Til sidst smager vi lidt på workflow, presets, automatisering, perfekte udprint. (Jeg medbringer fotoprinter.)
Det praktiske:
Medbring din computer og oplader, sørg for at du har et par billeder på computeren til at redigere. Har du mod på det - så installer en gratis demoversion af Lightroom/ Photoshop ellers hjælper jeg med det. Der er internet i vores lokale.Tag også et kamera med - da vi tager et par billedserier til at lyn-redigere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-08-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr7206001
Adresse Lautruphøj 5-7, 2. sal
Lautruphøj 5-7, 2. sal
2750 Ballerup
LokaleLokale 1
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

15-08-2020 Lørdag 10:00  -  15:20

Faktaoplysning

Bemærk Medbring din computer og oplader, sørg for at du har et par billeder på computeren til at redigere. Har du mod på det - så installer en gratis demoversion af Lightroom/ Photoshop ellers hjælper jeg med det. Der er internet i vores lokale.Tag også et kamera med - da vi tager et par billedserier til at lyn-redigere.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.