
Underviser
Jeg laver plantebaseret mad til alt fra receptioner og folkekøkkener. I min tilgang til det plantebaserede køkken lægger jeg vægt på bæredygtighed og forener teknikker fra f.eks. de asiatiske køkkener med lokale råvarer. Jeg er uddannet cand. mag. i Moderne kultur og kulturformidling, og har foruden min erfaring med plantebaseret kost, haft en mobil ispinde forretning. Med min madlavning vil jeg gerne inspirere til at eksperimentere og se mulighederne i et køkken uden kød.
Herrego' mad
Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95
- hyggestunder over god mad.
Er du træt af at falde i fælden med junkfood og færdigretter, som indtages foran tv?
Vil du gerne lære at lave et godt, sundt og næringsrigt måltid - og få en hyggelig snak med andre, mens maden spises?
Så meld dig på dette hold, hvor vi gerne smager på en god rødvin, mens vi laver maden.
Målgruppen er primært mænd, men alle er velkomne.
Råvarer 225,- kr. er inkluderet i kursusprisen.
Priser og tilmelding
Kursusinformation
Start: 03-12-2019, kl. 18:00
Ugedag | Tirsdag |
Holdnr | 1916435 |
Adresse |
Skottegårdsskolen Saltværksvej 65 2770 Kastrup |
Lokale | Køkken, indgang E |
Holdtimer | 12 |
Antal mødegange | 3 |
Afdeling | AOF Amager |
Kursusdage
03-12-2019 | Tirsdag | 18:00 | - | 21:40 |
10-12-2019 | Tirsdag | 18:00 | - | 21:40 |
17-12-2019 | Tirsdag | 18:00 | - | 21:40 |
Faktaoplysning
Bemærk | Medbring forklæde og kniv. Råvarer 225,- kr. er inkluderet i kursusprisen. |
Tilføj til min kalender
Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.
Flere kurser
Madlavning (Søgeord: Herrego' mad )