Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Slægtsforskning - Styr på rødderne

Ved spørgsmål ring til 92 90 10 80

Styr på Rødderne? Slægtsforskning fra A til Å
Hvor kommer du fra? Få svar på dette og mange andre spørgsmål om slægts-forskning når forfatter og slægtsforsker, cand.mag. Tommy P. Christensen giver en introduktion til den grundlæggende systematik, og til hvordan du får skabt din egen anetavle.
Vi tager os tid til at gennemgå den proces, der kan bringe hoved og hale i dine slægtsdata og give dig styr på dine egne rødder (anerne).
Vi ser nærmere på den indledende materialeindsamling (hvad og fra hvem?), inden vi tager fat på de mange oplysninger om din slægt, på biblioteker og i arkiver, samt på museer.
Du får lidt øvelse i de "krøllede bogstaver" og mulighed for at lære hvordan vi kan bruge de tilgængelige databaser og arkiver. Vi ser på gamle fotografier og lærer at tolke de mange informationer, man finder undervejs.
Du behøver ikke at have en bærbar pc for at deltage, men har du en bærbar, anbefaler vi, at du medbringer den. Mangler du mailbox eller dropbox klarer vi også det, ligesom vi ser på et passende slægtsforsknings-program, og der udleveres en lærebog på kurset, "Styr på rødderne", inkluderet i kursusprisen.
Vi har kaffe på kanden hver gang, med småkager til.
Lærebog 150 kr. inkl. i prisen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr202100-1
Adresse Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C
LokaleLokale 1
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

07-11-2020 Lørdag 10:00  -  16:15
08-11-2020 Søndag 10:00  -  16:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.