Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Jacob Juul Keller
Ledige pladser

Slagtøjssammenspil - weekend-kursus

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Et kursus i slagtøjets rolle i orkesteret. Spiller du i symfoniorkester, harmoniorkester, brass-band eller i anden form for orkester, hvor der optræder flere slagtøjsspillere? Er du begynder eller øvet?
Savner du rigtigt sammenspil i slagtøjsgruppen? Så er dette måske et kursus for dig. Vi vil beskæftige os med slagtøjsgruppen som selvstændig enhed i et orkester. Der vil blive arbejdet med slagtøjets mangfoldige historie fra folkemusikken og militærmusikken, den symfoniske musik, den latinamerikanske musik og over i den nyere "moderne" dansemusik. Der vil være mulighed for at spille på bl.a. pauker, tasteinstrumenter (xylofon og klokkespil),lilletromme, bækkener, stortromme, congas, bongos, trommesæt og et utal af små og store slagtøjsinstrumenter. Der vil blive brugt eksempler fra den mangfoldige orkesterlitteratur for slagtøj. Endvidere vil vi arbejde med klang, valg af det rigtige instrument til den rigtige musik, valg af trommestikker, køller, korrekt spilleteknik og balance.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-04-2020, kl. 09:30

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr2087121
Adresse Vadgård Skole
Kong Hans Allé 32
2860 Søborg
LokaleMusiklokale
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

18-04-2020 Lørdag 09:30  -  14:30
19-04-2020 Søndag 09:30  -  14:30

Faktaoplysning

Bemærk En intensiv weekend. Frokost er inklusiv i kursusprisen begge dage. Medbring nodestativ, evt. øveplade og stikker samt drikkevarer til frokosten. Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte Jacob Juul Keller på 2665 9726.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.