Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Bozena Wetchacz (f. 1967) er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København ved Lars Trier . Fra 1998-2000 modtog hun flere legater til et studieophold i Berlin ,bl.a. af Dronning Margrethe og Prins Henrik fond,hvor hun havde tæt samarbejde med Marco Socias.

Hun deltog allerede som 14-årig i sin første konkurrence og som 16-årig vandt hun Ogolnopolski Konkurs Gitarowy i Strzelce Krajenskie.

Bozena har deltaget i mesterklasser med bl.a. Julian Bream, John Mills, Hopkison Smith, Luis Zea, Hubert Käppel, Costas Cotsiolis, Roland Dyens .

Bozena er bosat i Danmark og er særdeles efterspurgt som solist. Hun optræder jævnligt med orkestre og ind og udland ved recitals som sologuitarist. Som kammermusiker arbejder hun fast sammen med både strygere, blæsere og sangere.

Hendes repertoire er usædvanligt bredt og omfatter værker for sologuitar, guitarkoncerter med orkester og kammermusik fra Bach, John Dowland og Vivaldi over Giuliani, Sor, Albeniz, og Tárrega til nye komponister som Astor Piazzolla, Louis Glass og Leo Brouwer.

Bozena er desuden en meget søgt lærer og vier en del af sin tid til undervisning i Danmark. Hun er statsprøvet musiklærer og har stor erfaring med elever på alle niveauer.

Bozena har arbejdet sammen med cellisten Johan Krarup og violinisten Anton Lasine samt tværfløjtenisten Sergej Tikhonov. Hun har desuden tidligere arbejdet sammen med forhenværende 1. solocellist i Berlins Symfoniorkester og tidligere medlem af Kontra Kvartetten Hans Nygaard.

Bozena Wetchacz kunne i december 2000, opleves live i polsk TV (Polonia) som solist i Vivaldis A-dur koncert med Københavns Festival Orkester under ledelse af dirigent Søren Johannsen, med hvem hun længe har haft et fremragende samarbejde.
Læs mere på www.bozenawetchacz.com

Læs mere

Bozena Wetchacz
Ledige pladser

Åben Scene - Sammenspil

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95Med Åben Scene får du mulighedenfor at optræde med et par sange/stykker i en intimt koncert-atmosfære.
- Alleinstrumenter og stilarter er velkomne.

Vi spiller og synger akustisk, medmindredu har dit eget udstyr med.

Bozena er klassisk guitarist/koncertmusiker med fortidsom forsanger i rytmisk band. Stor erfaring i at optræde både med rytmisk ogklassisk musik, og med kendskab tilrepertoiret i begge genre.

Bozena giver konstruktiv feedback, der kan brugestil det videre arbejde med sang, spil og performance.

Vi arbejder også medpræstationsangst og udvikling af evner i at optræde for et publikum.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-08-2020, kl. 20:00

Ugedag Torsdag, Tirsdag
Holdnr203672
Adresse Kildegården, Musikkens Hus
Kildegården 6B/6C
4000 Roskilde
LokaleLokale 106, 1. sal
Holdtimer5,36
Antal mødegange4
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

27-08-2020 Torsdag 20:00  -  21:00
29-09-2020 Tirsdag 20:00  -  21:00
27-10-2020 Tirsdag 20:00  -  21:00
24-11-2020 Tirsdag 20:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Hver kursist får 25 min. soloundervisning inden for det enkelte holds tidsrum. Kontakt Bozena på 3116 0896 for aftale om undervisningstid.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.