Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Nørrebro på liv og død

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

De københavnske brokvarterer har en lang og spændende historie - ikke mindst Nørrebro, som fra sin spæde start med kongeligt lystslot blev et "rigtigt" arbejderkvarter, senere godt nedslidt og nu en attraktiv og kreativ bydel. På denne vandretur starter vi på Sct. Hans Torv, går gennem nogle af bydelens sanerede byrum og gårde. En kort tur igennem Assistens Kirkegård med den nye Metro og gravsteder for både for- og nutids kulturpersonligheder. Herfra til Blågårds Plads, der på godt og ondt er en del af Danmarksfortællingen om Nørrebro med arbejderkampe, oprørske unge og bandekriminalitet. Vi har kulturhistorikeren Lisa Elsbøll i spidsen, og turen afsluttes med spisning på Café Sebastopol på St. Hans Torv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-06-2020, kl. 17:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2022051
Adresse Sankt Hans Torv
Torvet
2200 København N
LokaleSankt Hans Torv
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

02-06-2020 Tirsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Sankt Hans Torv. Turen omfatter byvandring ved kulturhistoriker Lisa Elsbøll. Vi slutter med spisning på Café Sebastopol på Sankt Hans Torv. (Maden exklusiv drikkevarer er inkluderet i prisen)

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.