Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Orø i Issefjorden

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

I Issefjorden tæt ved Holbæk ligge denne godt 14 km2 store ø, Orø, som er en del af sammenslutningen De Danske Småøer. Øen har 893 indbyggere samt ca. 1200 sommerhuse, som gør at indbyggertallet stiger i sommerperioden. Vi kommer til øen via en 20 minutters færgetur. På øen vil vores lokale guide fortælle om øens fortid og nutid, og vi skal bl.a. besøge kirken, Kulturbeholderen med malerier og kunst fra øen. Vi ligger ligeledes vejen forbi galleri Art Door, hvor vi sikkert møder, den kendte kunstner, Steen B. Langvad i hans atelier Cortenart. Langvad er især kendt for sine fugleskulpturer i metal, og han har også lavet en smuk frise, der beskriver hele øens historie.
Vi vil afslutte dagen med en hyggelig frokost på "Den gode Viking". Oplev eventyrøen, med AOF, på denne fire timers tur, inden vi drager mod Hellerup station igen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-05-2020, kl. 08:30

Ugedag Lørdag
Holdnr35123
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

02-05-2020 Lørdag 08:30  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station, guide på hele turen plus intern guide på Orø, færge og frokost eksklusiv drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.