Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Rundviser
Ledige pladser

Den Blå Planet - Bag facaden

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Kom med AOF Nordsjælland bag akvarieruden, ned i kælderen, gennem teknikgange og ud på foderbroerne i Nordeuropas mest moderne og spektakulære akvarium- Den Blå Planet.
På Øresundskysten ligger akvariet og glimter i solen som et fossil fra fremtiden. En hjemmevant fortæller vil guide jer gennem den labyrintiske vandverden, hvor unger og nye arter lever deres liv i kulisserne.

Udstillingen alene fylder 5000 m2, men bag akvarierne har teknikgange og karantænebassiner samme dimensioner, og det almindelige besøg afslører således kun halvdelen af Den Blå Planets sunkne skatte.

En grupperundvisning bag facaden er det overraskende og personlige akvariebesøg. Så dybdegående, at man snapper efter vejret.

Inkl. entré og guidet tur bag facaden.
Ikke egnet for gangbesværede
Aldersgrænse: 12 år.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-04-2020, kl. 16:00

Ugedag Søndag
Holdnr222104
Adresse Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
LokaleMEETINGPOINT
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

26-04-2020 Søndag 16:00  -  17:15

Faktaoplysning

Bemærk Aldersgrænse 12 år. Ankom gerne 15 minutter før rundvisningens start. Inkl. entré og guidet rundvisning. Ikke egnet for gangbesværede grundet smalle gange og trapper. Det er naturligvis også muligt, at opleve udstillingen på egen hånd efter endt rundvisning i åbningstiden.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.