Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Kobberkøkkenet på Christiansborg

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I mange år har Kobberkøkkenet desværre levet en nærmest skjult eksistens, men for år tilbage valgte man, med Dronningens tilladelse, at sætte det smukke køkken i stand og det funkler nu i al sin kobberpragt med en af Europas største samlinger at kobbertøj, som er blevet restaureret og ført tilbage til fordums storhed, som det så ud på Christians d. X´s tid. Det er en helt unik samling af kobbertøj, som er fremstillet til det kongelige køkken. Med åbningen af køkkenet kan vi nu få et indblik i, hvordan maden til de mange kongelige fester på Christiansborg er blevet til gennem årene - og netop en rundvisning her er hvad vi i AOF opleve. Vi skal forhåbentlig blive lige så imponeret, af den to tons tunge samling, som Dronningen selv blev på åbningen, da køkkenet og kobbertøjet er blevet meget smukt istandsat og genskabt med lyde, dufte, sjove detaljer og film blandt de nypudsede kobbergryder, potter og pander. Besøget afsluttes i Meyers restaurant Tårnet med kaffe/te og chokoladefristelser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-03-2020, kl. 14:00

Ugedag Søndag
Holdnr2022573
Adresse Christiansborg
Christiansborg Slot 1
1218 København K
LokaleRidebanen 27
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

15-03-2020 Søndag 14:00  -  16:15

Faktaoplysning

Bemærk Adgang gennem Tårnet via indre Slotsgård til højre til Ridebanen 27, 1216 Kbh. K. Arrangementet omfatter rundvisning i Festkøkkenet, entre og besøget afsluttes i Meyers restaurant Tårnet med kaffe/te og chokoladefristelser.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Kobberkøkkenet på Christiansborg

Ledige pladser
Søndag 15-03-2020, kl. 13:00-15:00 AOF Rødovre Arrangeret Af Pia Mengel