Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Ledige pladser

Århusgadekvarteret i Nordhavn

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på en guidet rundvisning gennem Århusgadekvarteret og oplev det nye Nordhavn - en ny bydel ved vandet i fortsat hastig forandring og med stor vægt på bæredygtighed. Modsat mange andre nye byrum, så rummer kvarteret over 100 års historie, og indtil 2014 var det et handels- og industriområde med bygninger, siloer og kajanlæg som en del af Københavns Frihavn. En fortid, som der i dag gøres meget for at bevare og respektere, så nyt og gammelt kan gå hånd i hånd. Vi skal rundt i hele kvarteret og opleve alle de spændende arkitektoniske og historiske bygninger bl.a. den ikoniske DLG-silo: 'hva drikker mølr' - nu The Silo, det prisvindende: Konditaget Lüders, de unikke perler: Portland Towers, den tidligere våben- og ammunitionsfabrik med tilnavnet, Riffelsyndikatet og det spændende bykvarter: Frikvarteret. Dagen slutter oppe i 62 meters højde på toppen i Restaurant Silos skybar med kaffe og kage - og en helt fantastisk udsigt! Turen omfatter guidet gåtur i Århusgadekvarteret og kaffe/te/kage på 17. etage i Restaurant Silo, og er ikke egnet for gangbesværede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-05-2020, kl. 13:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2022851
Adresse Nordhavn
Trelleborggade/Aberdeengade
2150 Nordhavn
LokaleÅrhusgadekvarteret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-05-2020 Tirsdag 13:00  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Hvor Trelleborggade og Aberdeengade mødes, 2150 Nordhavn. Indgang til Århusgadekvarteret ved plads med skulpturen, NORDhavnPil. Slutsted: Restaurant Silo, Helsinkigade 29, 17. etage. Bemærk: Turen omfatter guidet rundvisning og kaffe/te/kage på 17. etage i Restaurant Silo. Turen er ikke for gangbesværede. Turen varer samlet 2 timer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.