Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Ledige pladser

Bernstorff Slot og Slotshave i forårsklæder

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

På det højeste sted i Bernstorff Slotshave ligger det smukke hvide Bernstorff Slot, som er omdrejningspunktet for denne forårstur. Efter en kort introduktion til den historiske have, skal vi på en spændende slotsrundvisning med Bernstorff Slots egen kunsthistoriker. Vi skal opleve flere af de smukke rum og høre om de store statsmænd og kongelige personligheder, som har benyttet Slottet, som deres sommerresidens. Herefter bydes der på te/kaffe og kage i én af Slottes saloner, og der gives et oplæg om Bernstorffsparkens mange skatte lige fra Svenske Villa til Dronning Louises Tehus - og hemmeligheden, som selv ikke de lokale kender. Bagefter er der rig mulighed for at udforske parken på egen hånd. Turen omfatter guidet slotsrundvisning, foredrag om parkens mange skatte, og te/kaffe/kage på Bernstorff Slot

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-03-2020, kl. 14:30

Ugedag Fredag
Holdnr2022863
Adresse Bernstorff Slot
Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte
Lokaleved Slottet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

20-03-2020 Fredag 14:30  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Foran hovedindgangen til Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, Gentofte. Bemærk: Turen omfatter guidet slotsrundvisning med intern guide- foredrag om parkens mange skatte og te/kaffe/kage på Bernstorff Slot, Varighed 2 timer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Bernstorff Slot og Slotshave i forårsklæder

Ledige pladser
Fredag 24-04-2020, kl. 14:30-16:30 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Marianne Bentzen