Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Islamisk moské på Nørrebro

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Moskéen blev indviet den 19. juni 2014 og er den første moske i Danmark med en tilhørende minaret, kuppel og et smalt tårn på 20 meter. Moskeen i Rovsingsgade eller Khayr el-Barriya-moskeen er en sunnimuslimsk moské og et islamisk kulturcenter på hjørnet af Vingelodden på det Ydre Nørrebro i København. Udover en moské indeholder centret et kulturhus- dagcenter for ældre, og et videnscenter og aktiviteter for unge med både bederum, vaskerum, bibliotek og café. Bygherre for projektet var Københavns Store Fond, der blev oprettet under Dansk Islamisk Råd i 2008. Moskéen er tegnet af Metin Aydin, arkitekt MAA hos det østjyske arkitektbureau Johannsen Arkitekter. Byggeriet af moskeen blev finansieret af Qatars Fader Emir Sheikh Hamad bin Khalifa al-Thani, hvilket i forbindelse med moskeens indvielse medførte en del kritik af moskeen og dens grundlag. Ved indvielsen deltog Qatars minister for religiøse anliggender, Ghait Al Karawi. Besøget indledes med et foredrag om islam, hvor spørgsmål selvfølgelig er velkomne. Man bedes aftage sine sko inden man træder ind i selv moskeen, der har tykke tæpper på alle gulve. Der henstilles ligeledes til at man ikke medbringer store rygsække/tasker.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-03-2020, kl. 14:00

Ugedag Onsdag
Holdnr35109
Adresse Moskeen på Nørrebro
Vinglodden 1
2200 København N
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

18-03-2020 Onsdag 14:00  -  15:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og indledes med et foredrag om islam, hvor spørgsmål selvfølgelig er velkomne. Man bedes aftage sine sko inden man træder ind i selv moskeen, der har tykke tæpper på alle gulve. Der henstilles ligeledes til at man ikke medbringer store rygsække/tasker.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Islamisk Moske på Nørrebro

Få ledige pladser
Onsdag 18-03-2020, kl. 14:00-15:15 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Arrangeret Af Pia Mengel

Islamisk Moske på Nørrebro

Ledige pladser
Pris i DKK 275,00
Onsdag 18-03-2020, kl. 14:30-15:15 AOF Herlev Pia Mengel