Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Chokoladesmagning v/Summerbird

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Der er god grund til at tage med denne aften, specielt hvis du elsker chokolade. Chokolade er dog ikke bare chokolade. Summerbird er kendt for deres gourmetchokolade. Summerbird laver hjemmelavet økologisk chokolade og kun af de bedste råvarer. Det hele startede med den lille chokoladeovertrukne sommerfugl - en marcipan sommerfugl overtrukket med den ultimative chokolade. Håndværk, gode råvarer og en kompromisløs tilgang er med til at fremtrylle de bedste produkter. Vi skal høre om Summerbirds historie, hvad chokolade fremstilles af, hvordan lækkerierne bliver til, og om hvilke parametre, der har indflydelse på produkternes kvalitet. Alt dette skal vi høre meget mere om på denne aften i chokoladens tegn. Men vi skal heldigvis også smage på gourmetchokoladen. Vi skal blandt andet smage på flødeboller, kage med chokolade, chokoladestykker samt andre lækkerier. I alt vil vi få ca. 10 smagninger og vand til at skylle efter med.Efter foredraget er det muligt at købe forretningens varer med 10% rabat.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-09-2020, kl. 17:50

Ugedag Mandag
Holdnr36118
Adresse Magasin
Kongens Nytorv
1050 København K
LokaleHovedindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

21-09-2020 Mandag 17:50  -  19:50

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter chokoladefordrag samt foredrag om Summerbirds historie ved intern guide hos Summerbird, Magasin. Vi får smagsprøver både af det søde og et glas af Sparkling Summerbird, kaffe og en lille goodie bag.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.