Viden, udvikling og samvær
2660 BrøndbyVælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Smag på Samsø.

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

På færgen til Samsø nyder vi en dejlig morgenkomplet . Vi starter vi vores guidede rundtur på Sydøen.
I Permelille besøges Svanegaarden fra 1877. Der vil her være øl smagning fra det lokale bryggeri og smagsprøver af snapsen “Hal Eller” og lokalt produceret saft. Der bliver også tid til at kigge rundt i den 500 m2 store gårdbutik.
Herefter kører vi gennem Tranbjerg, og rundt på den sydvestlige del af øen. Frokosten nydes på et af de lokale spisesteder med lokale råvarer.
Om eftermiddagen skal vi se Nordøen, vi passerer flere af øens 22 idylliske landsbyer og Kanhave Kanalen, Stauns Fjord samt det smukke gadekær i Nordby.
Efter turen på Nordøen besøger vi den gamle butik “Smagen af øen” i Ballen, her skal vi smage “frisker for årstiden”, en Samsø specialitet, samt nyde en god kop kaffe på lokalt ristede kaffebønner. Har man lyst, kan der smages på lokal snaps og likør fra øens producenter.
Efterfølgende spadseres gennem Ballen og turen afsluttes i Baghuset, der er en hyggelig livsstilbutik med bl.a. lokal brugskunst. Her bydes på en sidste smagsprøve fra en lokal producent.
Herefter forlader vi Samsø med færgen, hvor vi spiser aftensmad om bord.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-06-2020, kl. 06:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19579c
Adresse Ølby station
Ølby center 2
4600 Køge
Lokalep-pladsen
Holdtimer12
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

13-06-2020 Lørdag 06:00  -  21:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.